WLP775 English Cider

Cider- gjær

Varenr: 220067
Holdbarhetsdato (webshop lager): 12.04.2019
95,-
-+
Hovedlager: 18
  • 9Asker
  • 0Demo Oslo
  • 18Hovedlager
  • 3Kristiansand
  • 2Larvik
  • 19Oslo
  • 8Stavanger
  • 0Volum
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Dette er en klassisk engelsk gjærstamme som brukes til å lage Cider. Det er typisk for Cider at den skal være tørr, men likevel ha en smak av epler. Det produseres ørlite svovel i løpet av fermenteringen. Svovel er en smak som kan avta tones ved lagring. Det angis to uker. Denne gjærtypen kan og bli brukt til vin og øl med høy gravity.

  • Utgjæring: over 80 %
  • Flokkulering: medium
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 20-24°C
  • Alkoholtoleranse: medium - høy

PurePitch-pakkene fra White Labs har en best før-dato på seks måneder etter produksjonsdato. I følge målinger gjort hos White Labs er det så mye som 71% levedyktige celler i pakkene ved best før-datoen.  Gjæret er i realiteten holdbar mye lenger enn dette og kan fint benyttes selv om den er eldre så lenge du lager en starter (forkultur).

 

Les mer om dette i vår gjærstarter-guide.

 

White Labs har strenge rutiner på kvalitetskontroll. Til hver batch utarbeider de en rapport, og du kan hente opp rapporten til gjærpakken du har i hånden her.

 
Har vi ikke gjærstammen du ser etter på lager så kan du legge inn en ordre allikevel. Da sørger vi for at den kommer med på førstkommende bestilling fra White Labs. Vi bestiller normalt gjær annenhver uke.

Alternativer
45,-
Hovedlager: 100+
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 100+Hovedlager
  • 18Kristiansand
  • 20+Larvik
  • 20+Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Volum
180
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.