WLN4100 White Labs Ultra-Ferm 10 ml

Amyloglucosidase - Benyttes til Brut IPA

Varenr: 105040
59,-
-+
Hovedlager: 20+
  • 3Asker
  • 0Demo Oslo
  • 20+Hovedlager
  • 5Kristiansand
  • 16Larvik
  • 20+Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

ULTRA-FERM er flytende amyloglukosidase. Dette er et enzym som bryter ned lange sukkerkjeder til kortere gjærbare sukkerarter. Den bryter ned all stivelse og dekstriner i vørteren din til kortere sukkerkjeder.

ULTRA-FERM kan dermed brukes for å konvertere ikke-gjærbare sukkerarter til gjærbare sukkerarter, noe som gjør at gjæren kan spise mer eller mindre alle sukkerkjeder i mesken din. Dette gjør igjen du får et langt tørrere sluttprodukt, og dermed lavere FG og høyere ABV.

Den kan tilsettes i mesken eller tilsettes i gjæringskaret sammen med gjæren. Hvis du tilsetter den i mesken så burde temperaturen være mellom 55-60°C. Vi anbefaler dermed å tilsette den sammen med gjæren, da dette gir det ønskede resultatet uten at man behøver å legge til et ekstra meskesteg. 

Du finner produsentens anbefalinger HER.

En flaske er nok til en 25 liter batch med øl.

 

52377
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.