Ølslangesett med skumdemp - ball lock (Anbefalt!)

Komplett sett for tapping av øl. Med skumdempende 3mm ID slange, lavprofil ball lock hurtigkobling og picnic tappekran, og John Guest koblinger som gjør montering/demontering og rengjøring til en lek.

PrisNOK229,00 inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Slangesett for tapping fra fat

Slangesett med 3mm indre diameter tynn LDPE slange som øker motstand, bidrar til trykkfall og reduserer skum ved tapping. Det er benyttet utelukkende push-fit hurtigkoblinger for rask montering/demontering, uten behov for fortidens slangeklemmer, og vår nyskapende picnic tappekran med 1/4" stuss for push-fit hurtigkobling. Du får også med den nye lavprofil ball lock fatkoblingen.

Dette er vår klare anbefaling ved valg av slangesett for tapping av øl med picnic kran, for deg som ønsker å ønsker å unngå for mye skum når du tapper.

Sjekk også ut vår Picnic Tap 2.0, som er et meget godt alternativ til et vanlig slangesett, der du får kontroll på skum og slipper at det drypper.

Beer Line Assembly

Foam reducing beer line assembly with 3mm ID LDPE hose,  push-fit disconnects, and our unique picnic tap which is compatible with John Guest push-fit fittings.

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.