Ultratap SS tappekran - med håndtak

Ultratap er utviklet av Brad Amidzich, mannen bak den originale Intertap / Vent-Matic. Patentert design med færre deler og en unik indre overflate gir en perfekt, laminær flow ved tapping. Produsert av rustfritt stål, leveres med håndtak.

PrisNOK549,00 inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Ultratap SS Tappekran

For the perfect pour, every pour, you need Ultratap.

Fra Brad Amidzich, oppfinneren av den originale Vent-Matic og Intertap tappekranen, er Ultratap en videreutvikling med design som vil gi deg den ultimate laminære flytopplevelsen. Laminært er det motsatte av turbulens, og er kritisk for å oppnå en perfekt tappeopplevelse.

Ultrataps patenterte konstruksjon av rustfritt stål er produsert med laserpresisjon, og sikrer at ølet tappes perfekt i glasset hver eneste gang.

Ultrataps styrke ligger i dens enkelhet. Den har færre deler og en solid konstruksjon av rustfritt stål sammenlignet med andre forward sealing tappekraner. Hemmeligheten bak den laminære tappingen ligger i kranens unike indre overflate, som minimerer mikrovirvler i strømmen av væske, og lar ølet gli perfekt inn i glasset ditt.

Hygienisk design: Forward sealing tappekraner er lukket i front, i motsetning til ventilerte kraner, slik at kranen unngår å bli klissete og gjør rengjøringen mye enklere. Det reduserer også sjansen for å overføre usmaker når du tapper ditt øl.

Ultratap har modulær tut/spout, som gjør at du lett kan koble til Ultratap stout spout, sparkler spout, ball lock spout eller growler filler.

Ultratap fås også i sort utførelse (Ultratap Black) og med unik flow-control (Ultratap Twist).

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.