Bavarian Wheat M20

Tørrgjær til ølbrygging

Varenr: 101278
45,-
-+
Hovedlager: 20+
  • 18Asker
  • 0Demo Oslo
  • 20+Hovedlager
  • 12Kristiansand
  • 17Larvik
  • 18Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

M20 er en klassisk overgjærende gjærstamme som passer for å brygge tysk weizen. Den har en lav flokkuleringsevne, noe som gjør den ideell for øl som tradisjonelt sett skal serveres tåkete. Den produserer tørr øl med en myk munnfølelse, samt stiltypiske banan-aktige estere og fenolske krydderaromaer.

  • Gjærstamme: Saccharomyces Cerevisiae
  • Foretrukket gjæringstemperatur 18-30°C
  • Utgjæring: 70-75
  • Flokkulering: Lav

Anbefalt temperatur er 18-24 °C, men kan gjæres opp til 30 °C om man ønsker en overdreven esterproduksjon.

Alternativer
49,-
Hovedlager: 20+
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 20+Hovedlager
  • 20+Kristiansand
  • 20+Larvik
  • 20+Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
269,-
Hovedlager: 11
  • 1Asker
  • 0Demo Oslo
  • 11Hovedlager
  • 11Kristiansand
  • 1Larvik
  • 0Oslo
  • 2Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
9787
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.