19261

Water

Av John Palmer and Colin Kaminski

Varenr: 102257
209,-
-+
Hovedlager: 2
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 2Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 1Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse
Water: A Comprehensive Guide for Brewers

Vann er kanskje det mest kritiske men også det minst forståtte elementet i ølbrygging. Dette er den tredje boken i serien "brewing elements" serien og som de tidligere utgivelsene i serien - går forfatterene inn for å forklare råvarens rolle i bryggeprossesen.

Boken gir en grunnleggende forståelse for vannkilder, kvalitet og geografi. Den lærer leseren å lese vannanalyser og rapporter og gir en forståelse av hvordan vannets kvaliteter påvirker smakene i ølet.

Den tar også for seg hvordan tilpasse og justere vannets egenskaper basert på øltyper, råvarer og kjemikaliers påvirkning på vannet, PH, og vannbehandling både i perspektiv for både  hjemmebryggeren og den profesjonelle.
19261
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.