19189

Malt - A practical guide from field...

Av John Mallet

Varenr: 102249
299,-
-+
Hovedlager: 3
  • 1Asker
  • 0Demo Oslo
  • 3Hovedlager
  • 2Kristiansand
  • 1Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse
Malt blir ofte beskrevet som ølets sjel, det fjerde volumet av bokserien "brewing elements" går i dybden i det omfattende emnet. Boken gir deg god oversikt over alt som har med malt å gjøre; med spesielt fokus på bygg gjennom hele dens livsløp fra jorde, til malthus, til brygger til øl.  

Boken tar for seg kornets og maltets historie, utviklingen av jordbruket og korn kjernens fysologi. 

Bokens forfatter John Mallet (Bell's Brewery) forklarer på en pedagogisk og forståelig måte de forskjellige ensymatiske prossesene som skjer under maltingen av korn; og forklarer detaljert om enzymer og deres rolle i ølbrygging. 
Andre temaer som gåes igjennom er Maillard reaksjoner(Reaksjoner mellom aminosyrer og karbohydrater), spesialmalt, hvordan vurdere kvalitet og analyser, hvordan velge malttyper, praksis og påvirkning av lagring og håndtering av malt som alle blir godt forklart.

Denne boken er som resten av bøkene i brewing elements serien en veldig nyttig ressurs for alle bryggere uansett erfaringsnivå.
19189
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.