Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

  

210025 Lallemand  Abbaye 500g Tørrgjær til ølbrygging
Alternativer
Abbaye tørrgjær til ølbrygging
Lallemand Abbaye 11g
Hovedlager: 100+
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 100+Hovedlager
  • 20+Kristiansand
  • 14Larvik
  • 20+Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Volum
Lallemand Abbaye 11g
Tørrgjær til ølbrygging Varenr: 210020
Hovedlager: 100+
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 100+Hovedlager
  • 20+Kristiansand
  • 14Larvik
  • 20+Oslo
  • 20+Stavanger
  • 0Volum
49,-
WLP500 Monastery Ale Yeast
WLP500 Monastery Ale Yeast
Hovedlager: 10
  • 0Arendal
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 10Hovedlager
  • 10Kristiansand
  • 6Larvik
  • 18Oslo
  • 2Stavanger
  • 0Volum
WLP500 Monastery Ale Yeast
Ale- gjær til ølbrygging Varenr: 220042
Hovedlager: 10
  • 0Arendal
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 10Hovedlager
  • 10Kristiansand
  • 6Larvik
  • 18Oslo
  • 2Stavanger
  • 0Volum
89,-
WLP510 Bastogne Belgian ale
WLP510 Bastogne Belgian ale
Hovedlager: 1
  • 0Arendal
  • 9Asker
  • 0Demo Oslo
  • 1Hovedlager
  • 10Kristiansand
  • 4Larvik
  • 11Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Volum
WLP510 Bastogne Belgian ale
Ale- gjær til øllbrygging Varenr: 220043
Hovedlager: 1
  • 0Arendal
  • 9Asker
  • 0Demo Oslo
  • 1Hovedlager
  • 10Kristiansand
  • 4Larvik
  • 11Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Volum
89,-
WLP530 Abbey Ale
WLP530 Abbey Ale
Hovedlager: 20+
  • 0Arendal
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 20+Hovedlager
  • 20+Kristiansand
  • 9Larvik
  • 20+Oslo
  • 13Stavanger
  • 0Volum
WLP530 Abbey Ale
Ale- gjær til ølbrygging Varenr: 220046
Hovedlager: 20+
  • 0Arendal
  • 20+Asker
  • 0Demo Oslo
  • 20+Hovedlager
  • 20+Kristiansand
  • 9Larvik
  • 20+Oslo
  • 13Stavanger
  • 0Volum
89,-
WLP540 Abbey Ale IV
WLP540 Abbey Ale IV
Hovedlager: 4
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 4Hovedlager
  • 14Kristiansand
  • 4Larvik
  • 0Oslo
  • 1Stavanger
  • 0Volum
WLP540 Abbey Ale IV
Ale- gjær til ølbrygging - sesonggjær Varenr: 220047
Hovedlager: 4
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 4Hovedlager
  • 14Kristiansand
  • 4Larvik
  • 0Oslo
  • 1Stavanger
  • 0Volum
89,-
Wyeast 3787 Trappist High Gravity
Wyeast 3787 Trappist High Gravity
Hovedlager: 0
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 5Kristiansand
  • 4Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Volum
Wyeast 3787 Trappist High Gravity
Ale- gjær til ølbrygging Varenr: 230024
Hovedlager: 0
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 5Kristiansand
  • 4Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Volum
95,-

Abbaye 500g

Tørrgjær til ølbrygging

Varenr: 210025
Antall
-+
Hovedlager: 18
  • 0Arendal
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 18Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 1Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Volum

Produktinfo

Gjær (Saccharomyces cerevisiae) 11,5g

Tørrgjær som brukes til å brygge belgiske ølstiler som Abbey og Trappist-øl som er kjent for sitt høye innhold av alkohol og fruktige estere. Utgjærer fort og har en subtil og balansert aromaprofil.

  • FG: Lav til mellom
  • Flokkulering: Høy
  • Anbefalt gjæringstemperatur: 12-25°C ideelt 15-20°C
  • Alkohol toleranse: Høy
  • Anbefalt dosering:
    5-8g pr 10L ved 15-24c(Avhengig av OG i vørter)
    2,5-5g pr 10L til ettergjæring på flaske

Produsentens anbefalte tillsettnings instruks:
Det er viktig å rehydrere tørrgjæren i en ren beholder før du har den i vørteren.

Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ± 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren. 

Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.