Lag din egen cider med en juicemaskin

Mona TorgersenMagasinet, Teknikker2 kommentarer

Visste du at du kan lage din egen cider på kjøkkenbenken? Du trenger minimalt med utstyr, og resultatet blir fantastisk om du følger denne enkle guiden.

Del denne posten






(Alle illustrasjoner: Mona Torgersen)


Om forfatteren
Mona Torgersen

Mona Torgersen

Utdannet som illustratør, og bor for tiden i Berlin, hvor jobber hun som PR-ansvarlig og illustratør for en nettside. På fritiden leter hun etter ordentlig god cider i barene i Berlin, men tar gjerne til takke med tysk hveteøl.

Del denne posten


2 kommentarer på “Lag din egen cider med en juicemaskin”

  1. Hei

    Er det ikke sånn at campden tabletten dreper gjæren?
    Dersom man tilsetter campden tabletten i steg 9 vil vel dette medføre at det ikke er noen gjær igjen til å karbonere cideren på flasken?

  2. Hei

    Hvis man skal bruke antall campden tabletter som i oppskriften, hvor mange liter cider er det beregnet at man skal lage? Skal lage ca 2.5 liter for å prøve. Blir det da riktig med en tablett før gjæring og en etter da? Og hvor mye gelatin skal jeg evt. Bruke til klarning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *