Kriek, en prisvinnende kirsebærbombe

Lasse Hennum HansenMagasinet, Oppskrifter, Ølbrygging

Lambic og gueze blir ofte omtalt som ølets champagne. Syrlig og tørt med friske mengder kullsyre og en kompleksitet i verdensklasse. En perfekt match med syrlig frukt som kirsebær eller bringebær, som er de to virkelig klassiske kombinasjonene i Belgias surøltradisjon. Øl som virker uoverkommelig når man leser om rekker av eikefat, villgjær fra luften og flere års lagring – … Les mer

Prisvinnende pizza-oppskrifter & øl-anbefaling

Sverre Bech-SjøthunØl og mat

Det er få ting som slår en skikkelig god pizza. Jeg er faktisk så glad i pizza at jeg endte opp med 3. plass i pizza NM, og nå deler jeg mine tre favorittoppskrifter. Ikke nok med det – vi kommer med anbefalt øl spesialtilpasset hver pizza. Så da er det vel duket for en perfekt helg? Del denne posten … Les mer