Corneliusfat 19L fra AEB - ball lock

Nytt Corneliusfat 19 liter / 5 gallon, ball lock. Sikkerhetsventil av rustfritt stål. Originale italienske fat av høyeste kvalitet fra AEB.

PrisNOK1 398,00 inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Corneliusfat 19L

På tide å slutte med flasker, som innebærer en langtekkelig prosess med vasking og fylling, og som ofte resulterer i varierende karbonering? Alt blir så mye enklere med fat! Du slipper unna med å vaske ett corneliusfat i stedet for mange flasker, og det er enkelt å oppnå perfekt karbonering for hvert eneste brygg. Blir det feil karbonert, så er det lett å justere ved å enten redusere eller øke trykket. Corneliusfat er også meget enkelt å rengjøre, spesielt med en Keg Washer som gjør jobben for deg mens du kan fokusere på mer morsomme ting. Corneliusfatet kan fylles direkte fra gjæringskaret uten å stikke om først. Bruk gjerne et Bouncer Filter på slangen, for å unngå at mye sedimenter blir med over i fatet. 

Brewshop er norsk distributør av de originale corneliusfatene fra AEB, Italia.

Detaljer:

Leveres med komplett lokk, sikkerhetsventil av rustfritt stål, ventil inn/ut, stigerør og CO2 rør.

Høyde 63,5cm, diameter 22cm.

Alle fat fra AEB er passivert for å gjøre stålet motstandsdyktig mot korrosjon og kjemisk angrep, og individuelt inspisert i alle ledd under produksjon, rengjort og trykktestet til 130 PSI / 9,1 bar. Hvert enkelt fat har unikt serienummer og er sporbart ned til minste detalj under produksjon. 

 

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.